Med stolthet släpper vi nu en nyhet

jan 17, 2023 | Nyheter

Vi på Spisa lanserar nu Premium – ett brett sortiment av populära färska örter med längre hållbarhet. Plantorna odlas med en innovativ teknik som resulterar i längre hållbarhet och minskat matsvinn. Kombinationen av en innovativ odlingsteknik samt en större kruka ger våra KRAV-odlade färska örter en längre livslängd hemma hos konsumenten.

Vi har under många år granskat utvecklingen av svenskarnas köpvanor och funnit ett behov på marknaden av örter med längre hållbarhet. För att erhålla längre hållbarhet omplanteras örten i extra näringsrik jord vilket gör att örten kan utvecklas vidare hemma hos konsumenten.

”- Att kunna erbjuda dagligvaruhandeln en korsning mellan en KRAV-odlad smaksättare och en attraktiv inredningsdetalj är för oss mycket stimulerande. Flertalet konsumenter använder örterna som en inredningsdetalj och då vill man att den skall hålla länge. Med rätt förutsättningar och rätt skötsel kommer örterna att hålla längre och kunna skördas flera gånger. Spisa Premium är odlad på Spisa Smakers anläggning i skånska Påarp vilket gör den till en bra lösning för klimatet i förhållande till importerade kryddor,” säger Roger Stenfeldt, VD på Spisa Smaker.

Spisa Premium lanseras under vecka 3 och kommer finnas tillgänglig för svensk dagligvaruhandel.

Följ oss för de senaste recepten.

SPISA SMAKER AB

VEDELÖVSVÄGEN 7, 253 53 PÅARP

TEL +46 422 27 150

ÖPPET HELGFRIA VARDAGAR KL 08.00 - 17.00

KONSUMENT@SPISA.SE