SPISA

VÅR AFFÄRSIDÉ ÄR ENKEL

Vi skapar smakupplevelser

Allt började för 24 år sedan. Agronomen Ulf Jönsson hade länge närt en dröm om att göra avtryck inom matkulturen med hjälp av högkvalitativa färska örter. I Belgien blev drömmen sann och Spisa grundades 1995. Idag är Spisa-gruppen störst i Europa inom odling av färska örter i kruka. Vi anpassar vår odling efter de lokala marknaderna gällande både sortiment och produkter.

Ekologiskt – för smak och kvalitet

Spisa Smaker fokuserar på ekologiskt odlade produkter av hög kvalitet inom ört- och salladssegmentet i våra växthus i Sverige. I varje enskilt land anpassar vi vår produktion för den lokala marknaden. Vi brinner för att erbjuda våra slutkonsumenter smakrika matupplevelser året runt.

Vi finns idag på sju europeiska marknader, och senast etablerade vi nya växthus i Portugal och Tjeckien. All vår produktion sker med höga krav på livsmedelssäkerhet, miljöhänsyn och regelbundna kvalitetskontroller. För oss är det viktigt att arbeta med partners som delar samma mål och ambitioner för att kunna lyfta måltiderna till något alldeles extra.

SPISA SMAKER AB

VEDELÖVSVÄGEN 7, 253 53 PÅARP

TEL +46 422 27 150

ÖPPET HELGFRIA VARDAGAR KL 08.00 - 17.00

KONSUMENT@SPISA.SE