Roger Stenfeldt utses till ny VD för Spisa Smaker AB

aug 17, 2020 | Nyheter

Styrelsen i Spisa Smaker AB har utsett Roger Stenfeldt till ny VD. Han tillträder tjänsten den 1 september 2020 och ersätter tidigare VD Jonna Hansson som lämnar Spisa Gruppen för ett externt uppdrag.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Roger, som kommer med lång och gedigen erfarenhet från detaljhandelns samtliga led. Med Roger får vi in en stark kraft med erfarenhet av ledarskap med fokus på lönsamhet, affärsutveckling och hållbart företagande, säger Mats Mattsson, styrelseordförande i Spisa Smaker AB.

Roger Stenfeldt är 48 år och har en omfattande karriär från detaljhandeln. Han kommer senast från uppdraget som VD för Rescued Fruits AB och därförinnan har han varit VD för Coop Bageri, Försäljningsdirektör på Toms Sverige AB samt spenderat mer än 6 år inom Axfood koncernen.

– Jag är hedrad över att få fortsätta bygga Spisa Smaker och att få leda ett företag med så stark kompetens och innovationskraft, säger Roger Stenfeldt. Jag ser mycket fram emot att få arbeta tillsammans med medarbetarna, ägarna och kunderna för att ta nästa steg i företagets tillväxtfas.

För mer information, vänligen kontakta:
Mats Mattsson, Styrelseordförande Spisa Smaker AB, Tel. 070-305 10 42, mats.mattsson@spisaholding.com
Roger Stenfeldt, VD Spisa Smaker AB, Tel. 070-300 52 16, roger.s@spisa.se

Följ oss för de senaste recepten.

SPISA SMAKER AB

VEDELÖVSVÄGEN 7, 253 53 PÅARP

TEL +46 422 27 150

ÖPPET HELGFRIA VARDAGAR KL 08.00 - 17.00

KONSUMENT@SPISA.SE